Despre noi

Cu ce ne ocupăm

Petcu Dental Clinic este o clinică modernă specializată în dignosticarea și tratarea afecțiunilor dentare, de la cele mai simple intervenții, până la cele mai complicate. Dotată cu aparaturi de ultimă generație, acoperim toate ramurile din sfera serviciilor dentare: chirurgie, estetică, implantologie,protetică, ortodonție, pedodonție, paradontologie .

  • Clinica modernă
  • Medici specialiști
  • Personal primitor

1. Misiunea noastră

Misiunea Petcu Dental Clinic este să ofere servicii stomatologice de calitate superioară, bazându-ne pe profesionalism și pe cea mai nouă tehnologie. Suntem o echipă tânară de medici specialiști, mereu informați și deschiși la tot ce este nou în a folosi tehnologia și tehnica dentară în sprijinul pacienților, pentru a le îmbunătăți experiența vizitei la medic și pentru a preveni cât mai multe dintre problemele dentare care apar odată cu trecerea timpului.

2. Obiectivele noastre

Dorim să construim stomatologia viitorului prin folosirea tehnologiei în toate procedurile pe care le efectuăm, astfel încât să controlam cât mai bine calitatea actului medical și să îmbunătățim experiența pacienților în clinica noastră.

Considerăm că știința evoluează în folosul oamenilor și noi trebuie să ne adăptăm continuu, să cunoaștem cele mai noi tehnologii și să le punem în practică.

3. Echipa noastră

Credem că succesul este rezultatul competențelor complementare al unei echipe.

0 Implanturi puse

0 Clienți fericiți

0 Ani de experiență

0 Lucrări finalizate

Obiectivul nostru este să oferim clienților o experiență plăcută și unică.

Dorim să construim stomatologia viitorului prin folosirea tehnologiei în toate procedurile pe care le efectuăm, astfel încât să controlam cât mai bine calitatea actului medical și să îmbunătățim experiența pacienților în clinica noastră.

Despre noi

Fă cunoștință cu echipa noastră

Oferim servicii generale și specializate care se adresează persoanelor cu vârste și nevoi diferite.

Contactează-ne
Cristian Petcu
Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară
Medic Primar Endodonție
Șef Lucrări Implantologie Orală în cadrul UMF Craiova

Cristiana Petcu
Medic Specialist Protetică Dentară

Medic Specialist Protetică Dentară
Șef lucrări protetică dentară la UMF Craiova

Clinică modernă

Clinica stomatologică Petcu Dental Clinic îți oferă soluții moderne și complexe de tratament, ce te ajută să îți recapeți sănătatea dentară și zâmbetul dorit, pentru ca tu să îți trăiești viața din plin.

Medici specialiști

Avem o echipă medicală interdisciplinară formată din medici cu experiență, specializați în diverse domenii ale stomatologiei.

Consultație gratuită

Programează o consultație primară gratuită! Dacă simți că ai probleme dentare, te așteptăm în clinica noastră pentru un control gratuit.

Personal primitor

Folosim aparatură de ultimă generație care ne ajută să iți oferim tratamente mai bune, într-o perioadă de timp mai scurtă.

Aparatură modernă

În cadrul Petcu Dental Clinic, echipa noastră de medici profesioniști te așteaptă pentru a te trata cu grijă, transparență și onestitate.

Prețuri accesibile

Clinica stomatologică Petcu Dental Clinic îți oferă serviciile de asistență stomatologică într-o zonă de preț accesibilă, fără a face rabat de la calitatea actului medical.